Landenrapport Duitsland en Verenigd Koninkrijk bijgewerkt met data t/m 2019

Afgelopen jaar is Floridata gestart met de landenrapporten voor Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Polen. De rapporten voor zowel Duitsland als Verenigd Koninkrijk zijn zojuist bijgewerkt met data t/m 2019 en ter beschikking gesteld in het Engels voor haar deelnemers. In deze landenrapporten worden algemene economische en demografische trends gedeeld en interessante marktinformatie verstrekt over de periode 2014-2019. Namelijk, de Nederlandse exportpositie op het betreffende land en de Nederlandse exportontwikkelingen, uitgesplitst naar snijbloemen/potplanten en naar afzetkanaal, zoals supermarkt/warenhuis, keten tuincentrum/bouwmarkt, cash en carry en importerende groothandel.

Floridata deelnemers kunnen het landenrapport inzien door in te loggen op de Floridata portal of opvragen via info@floridata.nl

Exporteert u naar het Verenigd Koninkrijk of Duitsland en bent u nog geen Floridata deelnemer? Meld u hier aan. Alleen Floridata deelnemers hebben namelijk toegang tot de landenrapporten.

FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN
YOUTUBE