Meer dan 2 miljoen facturen verwerkt door Floridata voor genereren exportcijfers 2018!

Om de exportcijfers voor 2018 te genereren heeft Floridata ruim twee miljoen facturen verwerkt. Met bijna 200.000 facturen werden in de maand februari de meeste facturen verwerkt, op de voet gevolgd door de maand mei. Op basis van deze data voorzien wij onze deelnemers van marktcijfers. “Via ons nieuwe YouTube-kanaal is meer over onze marktinformatie in de portal te zien!”, vertelt Wesley van den Berg.

 

 

Bekijk ‘Exportcijferspagina’ nu op Floridata YouTube-kanaal!

Naast de bekende social media-kanalen LinkedIn, Facebook en Twitter heeft Floridata nu ook een YouTube kanaal. Benieuwd naar welke informatie u kunt vinden op onze Exportcijferspagina? Bekijk de instructievideo nu op ons YouTube-kanaal.

Nikita Moed maakt de instructievideo’s en vertelt: “Het eerste Floridata tutorial filmpje is een feit en er volgen er binnenkort meer! De tutorial filmpjes voor de Landenpagina’s en Debiteureninformatie zijn in de maak. Deelnemers zien hun eigen cijfers en kunnen deze vergelijken met de marktcijfers. Ook zien zij onder andere hun ranking ten opzichte van andere deelnemers,  het marktaandeel en de verdeling van de omzet over de Afzetkanalen voor snijbloemen en pot- en tuinplanten op elk exportland.”

FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN
YOUTUBE