Succes is het delen van kennis – Ontmoet ons tijdens de Trade Fair!

Het is weer die tijd van het jaar. De sierteeltsector ontmoet elkaar deze week bij de IFTF in Vijfhuizen of bij de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Bestaande relaties worden onderhouden, nieuwe relaties worden opgedaan, noviteiten worden ontdekt en er wordt aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen binnen de sector. Een dynamisch gebeuren, waarbij Floridata uiteraard ook aanwezig is om deelnemers en relaties te ontmoeten.

 

Informatie over marktontwikkelingen en debiteureninzichten

Floridata is deze week op de beurzen aanwezig voor verschillende afspraken en workshops. Graag maken wij gebruik van het samenkomen van de sector. Wij komen zo gewenst naar de stand om vragen van deelnemers te beantwoorden en hen beter te informeren over onze diensten. Daarnaast ontmoeten wij ook niet-deelnemende bedrijven om bondig meer te vertellen over onze debiteureninformatie, het voorkomen van wanbetaling en de marktcijfers die Floridata biedt.

 

Duurzaamheid in de sierteeltsector

Op woensdag 8 en donderdag 9 november organiseren Dutch Flower Group, FleuraMetz, Royal FloraHolland, Royal Lemkes en Waterdrinker de workshop ‘Samen naar een duurzame toekomst’. Deze workshop komt voort uit een sector-initiatief met betrekking tot verduurzaming van de sierteeltsector. De leden van het internationale Floriculture Sustainability Initiative hebben zich ten doel gesteld dat per 2020, 90% van het verhandelde sierteeltproduct duurzaam is geproduceerd. Floridata huist een tool waarmee de voortgang in het behalen van deze doelstelling meetbaar wordt gemaakt. Wij staan aan het einde van de workshop klaar om extra toelichting te geven en vragen met betrekking tot de Sustainable Sourcing Scan te beantwoorden!

De workshops vinden op woensdag 8 november plaats om 8.00 uur en 10.00 uur (Engelstalige workshop). Op donderdag 9 november vindt de workshop eenmaal plaats om 8.00 uur. Iedereen is van harte welkom (FH Aalsmeer, Locatie ECA 140.55) en het is niet nodig om u voorafgaand aan te melden.

 

Maak een afspraak!

Wij zijn in de buurt en stoppen gemakkelijk even bij een stand of koffiehoek. Graag vertellen wij dan meer over bovengenoemde duurzaamheidsscan, inzichten in marktontwikkelingen en debiteureninformatie. Huidige deelnemers geven wij extra toelichting over onze webservice die alle inzichten direct in eigen systeem beschikbaar maakt. Daarnaast informeren wij ook over het gratis gebruik van de Sustainable Sourcing Scan en de gratis deelname van buitenlandse dochterondernemingen.

Laat het ons weten als u hiertoe een afspraak met ons wilt inplannen en vul het onderstaande contactformulier in.

     FACEBOOK
    TWITTER
    LINKEDIN
    YOUTUBE