Webservice Floridata

webservice-floridata

Debiteureninformatie en marktcijfers beschikbaar in eigen systeem

Het is tegenwoordig mogelijk om onze informatie te gebruiken, zonder daarvoor in te loggen in ons portal! Wij bieden nu namelijk ook webservices waarmee alle informatie voor analyse kan worden gedownload in eigen systeem. Direct na het publiceren van de exportcijfers krijgen gebruikers van deze webservice de data automatisch beschikbaar in eigen BI-tools en dashboards, zoals bijvoorbeeld clickview.

webservice-floridata

Dit geldt voor alle informatie die nu vindbaar is op ons portaal. Zo kan er ook informatie betreft afzetkanalen of duurzaamheid worden aangeroepen. Daarnaast is de webservice een uitkomst voor het debiteurbeheer binnen jouw organisatie. Debiteurenchecks kunnen direct vanuit het eigen softwarepakket worden ingediend en statuswijzigingen worden automatisch ontvangen. Dus wanneer er problemen bij ons bekend zijn, zijn deze dus ook direct bij jullie bekend! Zo integreer je de debiteureninformatie én het waarschuwingssysteem van Floridata automatisch in eigen debiteurenbeheer, zonder hiervoor een ander systeem te hoeven openen.

 

De eerste deelnemers zijn al op deze dienst aangesloten, om zo met nóg meer gemak van onze informatie gebruik te maken!

Wil je meer informatie over de toepassing van deze nieuwe ontwikkeling omtrent markt- en debiteuren informatie binnen de sierteeltsector? Neem dan contact op met jouw software leverancier en vraag naar de mogelijkheden! Voor eventuele vragen over de webservice kun je ook contact opnemen met ons team. Wij zijn bereikbaar op het nummer: 085-4834949

FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN
YOUTUBE