Welke impact heeft Brexit op de bloemen- en planten export? Houd de Floridata landenpagina in de gaten.

Sinds het referendum in juni 2016 is een daling van de exportwaarde van bloemen en planten zichtbaar voor het Verenigd Koninkrijk in 2016 (-4,5%), 2017 (-5,3%) en 2018 (-1,3%). Bij Floridata kunt u maandelijks zien welke invloed de Brexit, het aangekondigd uittreden van het Verenigd Koninkrijk uit de EU, heeft op de export van bloemen en planten. Elke 10e van de maand wordt de marktinformatie op de 30 landenpagina’s vrijgegeven van de maand ervoor. Het instructiefilmpje met als voorbeeld de landenpagina van het Verenigd Koninkrijk laat zien hoe u deze informatie eenvoudig en snel kunt raadplegen.

Voorbeeld Landenpagina Floridata

In het instructiefilmpje op ons YouTube-kanaal wordt gebruik gemaakt van fictieve data. Het geeft u een beeld van de mogelijkheden en de werkwijze van de landenpagina op onze portal. Wanneer u deelnemer bent kunt u de actuele marktontwikkelingen vanaf 2012 van de top-30 exportlanden via deze pagina’s nauwlettend in de gaten houden. De top 30 bestaat uit: Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Italië, Polen, Zwitserland, Zweden, Rusland, Oostenrijk, Denemarken, Tsjechische Republiek, Verenigde Staten, Spanje, Noorwegen, Finland, Hongarije, Ierland, Roemenië, Slowakije, Oekraïne, Letland, Portugal, Slovenië, de Verenigde Arabische Emiraten, Estland, Griekenland, Litouwen, China en Kroatië.

Bent u nieuwsgierig naar de marktinformatie die Floridata haar deelnemers biedt? Of heeft u vragen naar aanleiding van het instructiefilmpje? Neem dan contact op met ons via info@floridata.nl of telefonisch op 020-820 00 35.

FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN
YOUTUBE