DUTCH FLOWER GROUP (DFG) VERLENGT OVEREENKOMST MET FLORIDATA

Onlangs ondertekenden Joost Gietelink (CFO Dutch Flower Group), Harry Brockhoff (Lid RvB Dutch Flower Group) en Wesley van den Berg (manager Floridata), een overeenkomst voor verlenging van de samenwerking tussen beide organisaties. 

“Wij zijn verheugd dat DFG zich structureel blijft verbinden aan Floridata”, meldt Wesley van den Berg. “Samen sta je sterk door data te delen en zo vergroten we de collectieve slagkracht van de sierteeltsector”. Zeker in tijden van onzekerheden door crisissen is collectieve samenwerking van het grootste belang. 

De Floridata diensten op gebied van debiteureninformatie, marktinformatie met de maandelijkse exportcijfers en meetbaar maken van duurzaamheid – door onder meer de sustainable sourcing scan voor FSI certificering –  helpen deelnemers om data om te zetten naar concrete inzichten voor de dagelijkse business. 

“Wij beschouwen Floridata als een waardevolle, solide en betrouwbare ketenpartner. Graag roepen we vanuit sectorbelang partijen op die nog geen deelnemer zijn van Floridata om zich ook aan te sluiten”, aldus Joost Gietelink en Harry Brockhoff. 

Afbeelding met kleding, persoon, buitenshuis, person

Automatisch gegenereerde beschrijving
V.l.n.r.: Joost Gietelink (CFO Dutch Flower Group), Wesley van den Berg (manager Floridata), Harry Brockhoff (Lid RvB Dutch Flower Group)